Лидерът на ГЕРБ присъства на официалната първа копка при изграждането на

...
</TD
>Лидерът на ГЕРБ присъства на официалната първа копка при изграждането на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Ако някой ми каже, че е направил повече от нас за Пловдив, нека да спори с мен

Лидерът на ГЕРБ участва на официалната първа копка при построяването на Югоизточния обход на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Той показа мнението си по отношение на плана.

" Отивам за Стара Загора и желаех да видя безвремието по какъв начин ви се отразява на пловдивчани. Преди 4 години ви оставих 44 млн. лева план, който в този момент щеше да е подготвен, дружно с другата посока за 125 млн. лева Питах Костурков доскоро, сподели ми, че идната права ще премине над 350 млн. лева С толкоз доста старания кметът и шефът на АПИ правят 160 метра. Вие разбирате ли 4 години какво сте правили? Какво се промени за тези 4 години? Тройно по-скъпо. Още няма отчуждителни процедури. Аз ги изядох и него, и, тъй като забавиха с 15 дни сесията. Искам нещата да стават ден по-рано. Похарчихте парите и през днешния ден вършиме водосвет за 160 метра. Голям триумф. Чудовищен триумф. Поуките, в случай че не си ги извършите в този момент, то след 4 години този екскаватор ще е ей там.  

Утре ще пуснем моста на Първомай. Лошият Бойко ви остави 44 млн. лв. в сметката в плана, а в този момент за първа копка имате 9 млн. Тези момчета намерили тези пари, с цел да ви покажат, че нещо може да тръгне. Целта на първата копка е да се поеме ангажимент и в случай че е ГЕРБ, ще го създадат. Ние нямаме неизпълнено заричане ", сподели Борисов пред публицистите. 

Той моли към локалните структури да приказват на пловдивчани, с цел да могат да създадат верния избор. Борисов е на мнение, че той и ГЕРБ са създали най-вече за Пловдив. 

" Ако някой ми каже, че е направил повече от нас за Пловдив, дано да спори с мен. Преди 40-50 години също е правено, само че от този момент до момента, единствено ние. Няма спор. Факт е ".

Цялото мнение на Борисов можете да видите долу във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР